fredag 6. november 2009

Nå tenner moder alle lys...

...ja, i kveld tenner jeg masse lys - er storforbruker av lys, spesielt telys, for tiden...

Og, på en eller annen merkelig måte, har to engler inntatt stuevinduet i dag. Må si at jeg virkelig er i førjulsmodus disse dager. Har fått roet ned ganske betraktelig etter gårsdagen og nå er humøret på plass igjen, herlig :)
Søndag får vi middagsgjester; Gørill og Roger. Det blir nok koselig og da står ribbe(!) på menyen.
Har en plan om å bake en kake til dessert.
Rosene til far står på stuebordet. Nå skal barna få kveldsmat og -stell og så ser jeg fram til et glass rødvin og middagsrester. Stian har et par arbeidskollegaer på besøk og har lånt grillhuset til naboen for anledningen. Han serverer elgbiff med godt tilbehør - så det blir ikke så verst mtp restemat.
Ønsker dere alle en fin fredagskveld og ei god helg :)

Her er englene som lyser opp i vinduet mitt :)
Kit Fall All Over av Lenas Scrap Design, Crazy Template 3 av cathja, WordArt av Digital Fingers (modifisert litt av meg)

3 kommentarer:

Scrappy Smile sa...

Så koselig måte du skriver på, kommer i julestemning bare av å lese på bloggen din, jeg! Høres kos ut med lys og engler og middagsbesøk i helga! Skal hjem en tur til mamma og pappa jeg, så blir nok en pappa der i huset som får litt oppmerksomhet og! Håper du koser deg masse i helga, det gjør jeg! Klem-klem fra Elin...

Lise sa...

Ble sulten av å lese her. Sulten og julestemning. :-D
Her står det fårikål på meyen i dag.

Kos dere masse. Nyt søndagen. :)

Klem

Lise

Camilla sa...

Enda en storforbruker av stearinlys melder seg ;) Elsker stearinlys, det er så koselig og stemningsskapende. Eneste ulempen jeg kan se er eventuelle stearinsøl, hvis lys renner.... men hva gjør man ikke for stemingen!

Har lagt meg til som følger hos deg nå =)

Håper du har en fin mandag, også vil jeg få takke for alle hyggelige meldinger du legger igjen hos meg, veldig veldig koselig.

Klem fra meg.