fredag 20. november 2009

Feber & sånt...

Ja, for nå har feberen inntatt hjemmet vårt - og den kom ganske så plutselig. Da jeg dro på konserten i går, litt før fem, var Vivildtuppa helt fin. Da snuppene og besteforeldrene ankom konsertlokalet kl 19.30, var hun varm og litt tufs. Men, hun klarte på både saft og muffins i kaffepausen. I dag sto hun tidlig opp og kledte på seg, så almenntilstanden er god, heldigvis. Men, planene om å dra til min bestemor i helga må nok skrinlegges. Litt tungt å svelge for Sigrid, for hun hadde gledet seg til dette besøket. Men, sånn er det bare - har overhodet ingen ønsker om å ta med oss noen bassilusker på besøk - så dette må vi ta igjen senere.

Konserten i går var kjempekooooselig. Førjulsstemning i fjøset ble en suksess og det var skikkelig artig at Courage og Viva sang sammen.
Jeg presterte nesten å ramle av korbenken - slik kan det gå når man blir revet med ;)

I går ble det brødbakst, men det var skralt med grovmel. Men, havregryn og linfrø hjelper og så hadde jeg i en stooor teskje kardemomme i deigen. Vivildsnuppa kommenterte at det luktet boller da hun kom hjem fra skolen. Og brødene ble gode de, nammmmm.
Nå skal jeg se om jeg finner noen bøker her og ha litt kvalitetstid sammen med Vivildsnupp og Natterangleren.
Ønsker dere alle en herlig fredag!

4 kommentarer:

Camilla sa...

Brødet så nydelig ut... oppskrift å dele?

Artig at konserten var vellykket, men synd med lille Vivildtuppa, håper det forsvinner like fort som det kom.

God helg!

Klem fra Camilla

cathja sa...

Hehe, ramle av korbenken det hadde tatt seg ut!! Idag har jeg vært på etterlengtet shopping med bestemor, det er moro det! *glis* Og i helga skal vi bake risboller eller hva det nå kalles, tenkte jeg skulle lære meg det siden dem er så gode! Håper bare formen holder seg. :-)

God bedring til vesla di! Ha ei trivelig helg med dine kjære!

Hulda sa...

Kremmerhusene ble jo flotte! Takk for link til bloggen min. :)

Scrappy Smile sa...

Hehe, ja ramle av korbenken var jo litt komisk da!! Håper snuppa føler seg bedre og de brødene så skikkelig gode ut, ja! Klem-klem fra Elin. :-)