mandag 2. november 2009

Nå kan advent bare komme...

...for nå er det på tide så smått å komme i julemodus...
Kastet ut gresskaret og Halloween-pynten i dag. Og har tatt frem bitte, bitte litte grann julepynt. Tidlig? Tja, kanskje det - men jeg eeeelsker julen og synes det er deilig å kjenne på stemningen (ikke alltid like lett når tuppene krangler så busta fyker og husfreden ryker!)
Tida fram mot jul kommer nok til å gå i en fei.
Har en aldri så liten plan om å bake tykklefser denne uka (spørs om jeg må ringe bestemor for oppskrift) og så har jeg en intensjon om å vaske kjøkken - noe jeg synes er driiiiit kjedelig. Så, motivasjon, kom til meg. Når ryggen i tillegg har kranglet over ei uke, begrenser det seg hva jeg får gjort av husarbeid - og det ergrer meg. Da er det mer behagelig å flate ut i sofaen (det hjelper faktisk, uansett hva folk måtte mene om å holde seg i bevegelse, gah!)
Men, i morgen er det atter en dag - og kommer jeg i gang fra morgenen av, er det utrolig hva jeg kan utrette.
Ønsker deg en trivelig kveld :)

1 kommentar:

cathja sa...

Så flink du er da! Jeg har ikke unnet advent/jula en eneste tanke enda! (eller jo forresten, det var en dag her jeg faktisk tenkte på adventskalender til Aica!) Jeg gruer meg til julestresset.. for det er bare ikke til å unngå her i storbyen! Men adventskosen og julebaksten er noe å se frem til da! :-) Ha ei fortsatt fin uke!