lørdag 28. november 2009

Min første award - en koselig start på dagen :)

I dag lå det en koselig hilsen til meg fra søte Lise på bloggen min. Min aller, aller første award! Har sett mange av disse awardene rundt omkring i bloggeverdenen og tenkt at heldige er de som får en slik :)
Og nå var det min tur.... Tusen, tusen takk til deg, Lise ;)Denne vil jeg så gjerne gi videre til disse flotte og inspirerende bloggerne:
Nå må jeg få svingt meg rundt og lage frokost til gjengen. Om ikke så altfor lenge kommer jo gjestene til juleverkstedet - ønsker dere alle en fin, fin og stressfri lørdag :)

7 kommentarer:

Camilla sa...

Så koselig med award, gratulerer =)

Kos deg med juleverksted og fortsatt god helg *klem*

cathja sa...

Åh, så moro! Grattis med så fin award! Og så er du så snill og gir en til meg også da, nå ble jeg satt ut her! Tusen takk Linda!! :-) Kos dere på juleverkstedet!

Guttemamma sa...

Takk for hilsen og grattis med utmerkelse!! Nydleig lykter under ja hos HUlda er det alltid like mye inspirasjon!! God helg,hilsen fra Anette

Anonym sa...

Gratulerer så mye med din første award:)
Så flotte de norgesglassene under her var, skikkelige dekorative.
Håper juleverkstedet ble vellykket :)
Adventsklem

Miss Mette sa...

Hei Linda :o)
Kom over siden din via, via... Flott blogg og fantastisk nydelige scrapinger du lager!!! Likte dem veldig godt. Ønsker deg en fin kveld. Klem fra Mette

Lena sa...

Grattis med award - det var koselig!!! Kos deg i førjulstiden, det skal i allefall jeg forsøke å gjøre - snø eller ikke snø!!!
Klem.
ps - du er herved lagret på leselisten min!!! :o)

Scrappy Smile sa...

WOW! Gratulerer sååå mye med awarden!!! Den var virkelig velfortjent! Og tuuusen takk for at du gav en til meg og! Skulle ha kommentert dette innlegget for lenge siden, så beklager at jeg har tatt litt tid. Var lissom så mye annet å styre med i det siste, men jeg setter kjempestor pris på dette!! Ha en rolig og herlig adventstid! Klem-klem! :-)