...når man for en gangs skyld får rester etter et Raclette-måltid?
Joda, da lager mor pizza av godsakene. Kjempegodt med marinert elgkjøtt på pizzaen også :)
Til kvelds laget jeg müsli : Ca 1/2 pose havregryn 3 ss honning 2-3 ss rapsolje.
Blandet alt sammen på en bakepapirkledt stekeplate - inn i ovnen i 5 minutter på 200 grader. Vel avkjølt, blandet jeg inn en pose tørket frukt. Nammmmmm......
REINSDYRSTEK MED RØDVINSAUS, SELLERIROTPURE OG HONNINGSTEKTE PÆRER
for 2 dager siden
2 kommentarer:
Den pizzaen så utrolig god ut, fersk champ. er så godt på pizza =)
Håper mandagen er fin!
Klem C.
Takk for koselig kommentar på bloggen min :)Jeg håper selvfølgelig at våren kommer FØR juni her oppe men jeg er ikke så veldig optimistisk ;) hehe!
Pizzaen ser snadder ut, og jeg lar meg imponere av hjemmelagd musli, dette må prøves en dag tenker jeg :)
Ha en super tirsdag :)
Klem Karina
Legg inn en kommentar