torsdag 8. oktober 2009

Sigridpia 10 år...

...ja, for om noen minutter tipper vi over til den 9. oktober - og da er det 10 år siden Sigrid kom til verden. Herlighet, som tiden går.......

Denne uka har gått med til forberedelser til bursdag. I dag har jeg bakt pizzasnurrer, Brownies-kake, sjokolademuffins og cookies. (Og det er bare til jenteselskapet i morra...)
Familiefesten blir på lørdag - så det må nok bakes mer innen den tid ;)
Men, det er bare koselig.
I dag våknet vi til snø og da var det ikke vanskelig å få opp Vivild. Hun spratt ut av senga (og hun som bruker 5 minutter på å få opp øynene til vanlig, hihi)
Asgeir var også i fyr og flamme. Han sprang bort til verandadøra og kikket ut med stoooore øyne: "NØ!!!!!" Vi måtte ta en pause i bakingen for å kjenne litt på snøen.
Nå har jeg brukt kvelden på å scrappe - kjenner at jeg er litt sliten etter baking og rydding.
Fikk scrappet Asgeir og tante Christine:

Lift:http://pixelcanvas.co.nz/photos/showphoto.php?photo=7234Jeg har brukt DS's velkomstkit (litt farget om),WordArt av SColbert og Vintage Foto Overlay av tempusfugit

1 kommentar:

Brit sa...

Gratulere med Sigridpia på morgendagen. Hørtes ut som du er godt forberedt med baskten. HJELP er det SNØ på KLÆBU, betyr SNØ i Trondheim også sikkert. Må pakke meg godt i ullskjerf når jeg drar på korkonkurransen i morgen skjønner jeg. OG tusen tusen takk for veldig hyggelig kommentar på bloggen min:)
Øsnker dere en kjempe bursdagsfest!!