lørdag 15. august 2009

Tilbake til hverdagen :)

Ja, for det er overhodet ikke negativt, bare litt rart...
Nå har vi vært på ferie mer eller mindre siden skolen sluttet. Og på mandag starter den jammen meg på igjen.
Vivild har lenge hatt nedtelling - hun ser virkelig fram til å begynne på skolen - førsteklassingen min :) Da blir det stille i huset, med bare Asgeir og meg.
Vi har hatt en flott ferie og virkelig fått slappet av og kost oss.
Mesteparten av tiden har vi tilbringt på hytta, men vi har også rukket en tur innom Namsskogan Familiepark. Ungene stortrivdes og vi voksne koste oss også :)
Mye god mat og drikke har blitt konsumert denne tiden - og det vises dessverre på kroppen og vekten... Har gjort noen spede forsøk på å gå turer hver dag, men håper å komme skikkelig i gang til uka.
Har også intensjoner om å leve et sunnere liv, til Sigrids store forferdelse.
Kjøpte boka "Kjernesunn Familie" her på tampen - og der sto det mye fornuftig om barn og riktig kontra feil kosthold. Tankevekkende egentlig.
Resultatet ble nå for oss å leve litt sunnere, ved å kutte ut sukker, kutte ned drastisk på melkeinntaket og redusere inntaket av gluten.
Så her er mor i sving med å tenke alternativt. Heldigvis slipper jeg å finne opp kruttet, da boka inneholder en veldig hjelpsom guide.
Så nå er kjøleskapet fullt av frukt og grønnsaker og juice. Glutenfri brødbaking er prøvd ut - med et velsmakende resultat.
Nå mangler bare å komme i gang med regelmessig trening - fortsettelse følger :)

Ingen kommentarer: