lørdag 2. januar 2010

Mental skogstur...

...når kaill'n skal koble av (fra kjas og mas fra små og store i familien), går han seg gjerne en lang tur i skogen.
Da er han så fornøyd og blid når han kommer hjem igjen.
I ettermiddag tok jeg meg en tur også; monterte øreplugger og mobilen med masse forskjellig musikk på full vreng og tok meg en mental tur på kjøkkenet!
Jeg fikk ryddet og vasket kopper, tente masse lys og satte en brøddeig. Hørte ingenting av sutring og klaging (trommehinnene fikk kjørt seg på hærlig musikk!)

Og så ble jeg i så utrolig godt humør mens jeg holdt på - det er virkelig sunt å "gå" seg en tur i freden og roen iblant ;)

5 kommentarer:

Miss Mette sa...

Hehe he... det hørtes ut som en fantastisk idee... dette MÅ jeg bare prøve en dag ;o)
Ønsker deg en fin fin kveld videre. Klem fra Mette

Lise ♥ Hverdagsglimt sa...

Absolutt, det må gjøres både titt og ofte egentlig. :)

Klems :)

Heidi sa...

Godt nyttår, Linda! Takk for et koselig bekjentskap og koselige ord i året som gikk. Jeg gleder meg til å følge deg videre i det kommende året! Og det var faktisk et fint tips du kom med her, musikk på ørene selv om man er hjemme med folk rundt er jo fullt mulig - og lurt! Ha en fin helg! Klem Heidi

Lena sa...

Så utrolig smart!!! Den tanken har jeg ikke tenkt her engang... Dog vet jeg om en liten en som hadde hengt i buksebenet på mamma'n sin for å få oppmerksomhet, da...

Som mine dager er sa...

Jeg er så enig. Musikk kan virkelig få deg i godt humør hvis du har rette musikken. Og husarbeid og annet kjedelig arbeid går unna som en lek når man kan vrenge opp lyden.

Ha en fin søndag.

Marit