lørdag 26. september 2009

Ganske så oppgitt her nå.....

... i kveld ringte mamma og sa at hun hadde sett en reportasje om kontantstøttens skjebne.
Nå tjener vi ikke fett fra før, med Stians inntekt pluss kontantstøtte og barnetrygd. (Men, vi klarer oss - det er det viktigste) Jeg skal jo ha ulønnet perm fra jobb fram til august 2010.
Og kontantstøtta regnes for oss som en vesentlig del av inntekten.
Jeg er lei meg over å se at det ikke er nok å prioritere barna sine. Kontantstøtten har vært omdiskutert fra dag en, men den ga foreldre tross alt et valg.
Og jeg har valgt å tilbringe ekstra tid hjemme.
Det gagner hele familien. Jeg får fulgt opp Vivild gjennom hennes første skoleår, får nok av tid til å hjelpe Sigrid (og Vivild) med leksene samtidig som jeg er så heldig å kose meg ekstra med Asgeir dette siste året før han starter i barnehage.
Akkurat nå ser jeg mørkt på å starte januar med ganske så redusert inntekt - vi skal nok klare dette også, men det blir f****** meg tøft!!!!! (Unnskyld språket - måtte bare få ut litt frustrasjon her.....)

fredag 18. september 2009

Tid for julekalender???

Ja, for jula nærmer seg faktisk, hihi - til stor forargelse for noen (tenker på alt "stresset" i forkant) og til ustyrtelig glede for andre (bl.a undertegnede)
Hvis du vil prøve vinnerlykken, har du sjansen til å vinne en julekalender - bare til deg - hos Brit`s små puslerier Det er vel verdt å prøve ;)
I dag setter vi kursen mot hytta for siste gang denne sesongen. Det er alltid litt rart og vemodig å avslutte hyttesesongen, men nå koser vi oss også en del hjemme og nyter høsten (Stian jakter og fyller opp fryseren)
Ha ei riktig god helg!!!

søndag 13. september 2009

New Moon.........og en LO :)

Ja, jeg innrømmer det - jeg er bitt av Twilight-basillen. Fryktelig hardt angrepet, faktisk.
Nå er jeg ferdig med de 4 bøkene og går bare og venter på New Moon.
Her er en liten forsmak - enjoy!

Honey Designs har designet noen aldeles lekre kit, I Love Twilight og Waiting for New Moon.
Måtte scrappe litt da :)

lift: http://i80.servimg.com/u/f80/12/00/92/84/patcho10.jpg