fredag 28. august 2009

To skoleuker er over + en LO :)

Da er Vivilds første skoleuker over. Det var ei spent jente som troppet opp på skolen forrige mandag. Litt skummelt, men mest artig! Mens vi sto i skolegården og ventet, var pappas hånd så trygg å holde i. Mon tro hvilke tanker som raste gjennom det lille hodet da...
Men, etter opprop fikk vi komme inn i klasserommet - og da var alt bare glede :)


Buss- og taxikjøring har gått som en drøm, dette blir ikke noe problem. Jeg venter på Vivild på bussholdeplassen når hun kommer hjem, det synes hun er trygt. Men, det kommer vel den dagen da hun klarer å komme seg hjem på egen hånd...
Har også fått scrappet litt etter ferien. Eliam er jo bare et hærlig scrappeobjekt. Så, da cathjas nye kit Wonderful Dream kom (på datascrapping.no), var det ikke vanskelig å finne scrappelyst.
WordArt'en er fra Helly's Designs

søndag 16. august 2009

Little Man

Da ble det jaggu meg nok en LO fra Lenas Dino Boyz.
Lift: http://digiscrapaddicts.com/gallery/showphoto.php?photo=41401
Nå er Asgeir i seng her og sover så søtt. Vivild og Sigrid ser TV. Stian har vært ganske så tungpust i dag, så han har tilbringt mesteparten av dagen i senga. Håper dette ikke varer...
Skolestart i morgen....det er så utrolig rart å tenke på..... Nå skal Vivild og jeg finne frem klærne til morgendagen og sekken må også gjøres klar. Dette blir spennende!

lørdag 15. august 2009

I scrappeland :)

Den store fordelen med å ha avsluttet ferien, er at jeg er tilbake foran PC'en igjen - ja, ja, jeg skal ikke sitte her heeeele tiden. Kommer til å ha nok å henge fingrene i når jentuten begynner på skolen, det sørger Asgeir for ;)
Lena kommer med et nytt kit nå, Dino Boyz. Har fått scrappet 2 LO'er i løpet av et lite døgn - det er nå ikke så aller verst, synes jeg.
Sjekk ut datascrapping.no, scrapscandistyle.org - du finner kit'et der.

Tilbake til hverdagen :)

Ja, for det er overhodet ikke negativt, bare litt rart...
Nå har vi vært på ferie mer eller mindre siden skolen sluttet. Og på mandag starter den jammen meg på igjen.
Vivild har lenge hatt nedtelling - hun ser virkelig fram til å begynne på skolen - førsteklassingen min :) Da blir det stille i huset, med bare Asgeir og meg.
Vi har hatt en flott ferie og virkelig fått slappet av og kost oss.
Mesteparten av tiden har vi tilbringt på hytta, men vi har også rukket en tur innom Namsskogan Familiepark. Ungene stortrivdes og vi voksne koste oss også :)
Mye god mat og drikke har blitt konsumert denne tiden - og det vises dessverre på kroppen og vekten... Har gjort noen spede forsøk på å gå turer hver dag, men håper å komme skikkelig i gang til uka.
Har også intensjoner om å leve et sunnere liv, til Sigrids store forferdelse.
Kjøpte boka "Kjernesunn Familie" her på tampen - og der sto det mye fornuftig om barn og riktig kontra feil kosthold. Tankevekkende egentlig.
Resultatet ble nå for oss å leve litt sunnere, ved å kutte ut sukker, kutte ned drastisk på melkeinntaket og redusere inntaket av gluten.
Så her er mor i sving med å tenke alternativt. Heldigvis slipper jeg å finne opp kruttet, da boka inneholder en veldig hjelpsom guide.
Så nå er kjøleskapet fullt av frukt og grønnsaker og juice. Glutenfri brødbaking er prøvd ut - med et velsmakende resultat.
Nå mangler bare å komme i gang med regelmessig trening - fortsettelse følger :)